Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Fox News: Biden, vorbind despre Putin, a dat în vileag planurile Casei Albe

© Sputnik / Павел Бедняков / Accesați arhiva multimediaСаммит G20 в Риме
Саммит G20 в Риме - Sputnik Moldova, 1920, 30.03.2022
Abonare
Un fost candidat la președinția SUA afirmă că Casa Albă minte atunci când afirmă că nu intenționează să schimbe puterea în Rusia.
CHIȘINĂU, 30 mart - Sputnik. Casa Albă minte poporul american cu privire la obiectivele reale ale administrației Joe Biden, a declarat pentru Fox News fostul candidat la președinția SUA Tulsi Gabbard care a fost și membru al Camerei Reprezentanților din partea statutului Hawaii.
În opinia ei, declarația tăioasă a lui Biden despre Vladimir Putin, rostită în timpul discursului din Polonia, nu a fost o întâmplare.
„Președintele Biden, pur și simplu, a anunțat cu voce tare obiectivele administrației sale, care constau în schimbarea puterii în Rusia, înlăturarea lui Putin de la putere. Ei își urmăresc scopul folosind mijloacele de bază ale războiului economic, organizând un asediu modern al Rusiei, izolând-o, descurajând-o, dăunând populației ruse, sperând că cetățenii ruși sau armata se vor ridica și vor răsturna guvernul lor și vor scăpa de Putin”, a declarat Tulsi Gabbard.
Politicianul a subliniat că locuitorii Statelor Unite s-au săturat de amestecul Casei Albe în treburile statelor care se află în zona intereselor americane.
"Ei știu că suntem deja extrem de obosiți de faptul că țara noastră încearcă constant să schimbe puterea în alte state. Ne amintim cât de distructive și costisitoare au fost războaiele din Irak, Libia, Siria și alte țări. Nu acceptăm sub nicio formă aceste războaie. Prin urmare, dacă spun tot adevărul, ratingurile lor vor scădea și mai mult decât acum, iar politica lor va avea de suferit”, a spus ea.
Amintim că în timpul vizitei în Polonia, Biden a spus că Ucraina „nu va fi niciodată o victorie” pentru Moscova, iar liderul rus „nu poate rămâne în postul său”.
După care Casa Albă a explicat că președintele american nu a avut în vedere schimbarea puterii în Rusia, iar apoi însuși Biden a negat acest lucru.
Purtătorul de cuvânt al liderului rus, Dmitri Peskov, a numit o astfel de retorică inacceptabilă și de neiertat, mai ales că vine din partea șefului țării care a bombardat masiv alte state și, ca rezultat, au murit sute de mii de oameni în întreaga lume.
Fluxul de știri
0