Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Articol din China devenit viral: COVID, creat de americani în laboratoarele din Ucraina!

© AP Photo / Andy WongТестирование на COVID-19 в Пекине
Тестирование на COVID-19 в Пекине - Sputnik Moldova, 1920, 27.03.2022
Abonare
Un articol care susține că virusul Covid 19 coronavirus a fost creat în laboratoarele americane din Ucraina a devenit viral în China
BRUXELLES, 27 mart – Sputnik, Daniela Porovăț. Un fir de discuție despre articolul din Global Times are 1,67 miliarde de vizualizări pe platforma chineză Weibo, remarcă publicația Business Insider.
Subiectul de interes se concentrează pe un articol intitulat „Cercetarea verifică că COVID a fost produs de o companie americană”, publicat miercuri de tabloidul chinez Global Times.
Un topic de pe platforma chineză Weibo, asemănătoare Twitter, care discută despre articol a devenit viral miercuri dimineața. Până să ajungă în toată presa, acesta a fost vizionat de 1,67 miliarde de ori și a generat 292.000 de comentarii.
Articolul din Global Times, care a fost republicat de alte 45 de publicații chineze, a susținut că Global Times a ajuns cu „un pas mai aproape de adevăr” în ceea ce privește originile virusului. De asemenea, se arată că s-au „găsit o mulțime de dovezi în Ucraina” despre laboratoare legate de SUA care produc arme biologice.
„Printre aceștia, s-a constatat, de asemenea, că Statele Unite folosesc lilieci pentru a studia coronavirusurile și au produs componente pentru arme biologice”, a spus Global Times.
De asemenea, articolul susținea că există „dovezi clare” că s-au găsit documente care purtau „semnăturile oficialităților guvernamentale americane și sigiliile departamentelor guvernamentale relevante ale SUA”.
Fluxul de știri
0