Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Marinarii ruși de pe vasul Millenial sub pavilion moldovenesc au ajuns acasă

© Photo : Agenția Navală RMNava MILLENIAL SPIRIT sub pavilionul Republicii Moldova
Nava MILLENIAL SPIRIT sub pavilionul Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 26.03.2022
Abonare
Petrolierul „Millennial Spirit”, aflat sub pavilionul Republici Moldova, a fost lovit de un obuz în Marea Neagră, dintr-o direcție necunoscută.
Membrii echipajului vasului Millennial, care sunt cetățeni ruși, dar și cei ai ambarcațiunii Helt au ajuns la Moscova, după ce Rusia și Ucraina au făcut schimb de prizonieri, rușii i-au lăsat acasă pe membrii echipajului ucrainean al navei civile “Sapfir”.
Potrivit marinarilor ruși, petrolierul Millennial, care naviga sub pavilion moldovenesc, a fost lovit de un obuz lansat dintr-o direcție necunoscută.
Totodată marinarii au spus cum au fost tratați atâta timp cât s-au aflat în custodia autorităților ucrainene.
“Au manifestat o atitudine bună, am fost internați în spital, unde ne-a fost acordată asistență medicală, după care am fost cazați în biserica cu hramul “Învierii” din orașul Cernomorsk”, a povestit unul dintre marinarii ruși ajunși în captivitate la ucraineni.
Fluxul de știri
0