Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu i-a spus lui Zbigniew Rau cum vede ea soluționarea conflictului transnistrean

© Sputnik / Anatolii KiriakПрезидент Молдовы Майя Санду
Президент Молдовы Майя Санду - Sputnik Moldova, 1920, 26.03.2022
Abonare
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat vineri cu ministrul Afacerilor Externe al Poloniei, Zbigniew Rau, președinte în Exercițiu al OSCE, situația din regiune și procesul de reglementare transnistreană.
CHIȘINĂU, 26 mart – Sputnik. Vineri, la întrevederea cu Zbigniew Rau, președintele în exercițiu al OSCE și ministrul polonez de Externe, Maia Sandu s-a pronunțat pentru reglementarea pașnică, pe cale exclusiv diplomatică, a conflictului transnistrean. Despre aceasta scrie serviciul de presă al Președinției.
„Președinta Maia Sandu a menționat importanța reglementării pașnice a conflictului, pe căi exclusiv diplomatice, prin care să fie asigurate suveranitatea și integritatea teritorială a Republicii Moldova, și care să rezulte într-un stat funcțional”, notează sursa oficială.
© Photo : Președinția Republicii MoldovaPreședintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat vineri cu ministrul Afacerilor Externe al Poloniei, Zbigniew Rau, președinte în Exercițiu al OSCE, situația din regiune și procesul de reglementare transnistreană.
Встреча Майи Санду со Збигневом Рау в Кишиневе - Sputnik Moldova, 1920, 26.03.2022
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat vineri cu ministrul Afacerilor Externe al Poloniei, Zbigniew Rau, președinte în Exercițiu al OSCE, situația din regiune și procesul de reglementare transnistreană.
Potrivit sursei, interlocutorii au mai discutat și despre situația curentă de securitate din regiune, cauzată de războiul din Ucraina, despre crizele provocate de acesta și riscurile pentru țara noastră.
„Zbigniew Rau și-a exprimat recunoștința pentru efortul autorităților și al cetățenilor țării noastre de a ajuta refugiații din Ucraina”, mai este menționat în comunicatul citat.
Serebrian și Ignatiev au discutat despre reglementarea transnistreană - Sputnik Moldova, 1920, 18.02.2022
Politică
Serebrian și Ignatiev au discutat despre reglementarea transnistreană
Fluxul de știri
0