Operațiunea militară rusă în Ucraina - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2022
Operațiunea militară din Ucraina
Situatia din Ucraina - operațiunea militară a Rusiei

Peste o sută de mii de minori străini au intrat în Moldova în ultima lună: Câți au rămas

© Sputnik / Mihai CarausКПП Паланка, через который в Молдову едут украинские беженцы
КПП Паланка, через который в Молдову едут украинские беженцы - Sputnik Moldova, 1920, 25.03.2022
Abonare
Poliția de Frontieră informează că peste o sută de mii de minori străini au intrat în Republica Moldova din data de 24 februarie.
CHIȘINĂU, 25 mart - Sputnik. Din cei 136 727 de minori străini care au intrat în Republica Moldova, prin punctele de trecere a frontierei cu Ucraina, de la începutul crizei în statul vecin, 48 218 de minori ucraineni au rămas în țara noastră.
Poliția de Frontieră anunță că s-a acordat o atenție deosebită trecerii frontierei de către minori, fiind facilitate procedurile de control pentru această categorie de călători. La fel, s-a acționat cu cu maximă prudență pentru a exclude orice risc de favorizare a traficului ilegal de copii.
Ieri, la punctul de trecere a frontierei Palanca-Maiaki-Udobnoe s-a aflat într-o vizită Ambasadorul Bunăvoinței UNICEF, actorul britanic Orlando Bloom.
La punctele de trecere a frontierei și Centrele de triere pentru refugiați, au fost instituite centre de prim ajutor „Punct Albastru”, care au rolul de a oferi servicii de consiliere, spații prietenoase copiilor și produse de primă necesitate.
КПП Паланка, через который в Молдову едут украинские беженцы - Sputnik Moldova, 1920, 25.03.2022
Operațiunea militară din Ucraina
Crește numărul solicitărilor de azil din partea refugiaților
Fluxul de știri
0