Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O companie avia din România reia zborurile spre și dinspre Chișinău

© Sputnik / Rodion ProcaAvion ”TAROM”
Avion ”TAROM” - Sputnik Moldova, 1920, 23.03.2022
Abonare
Republica Moldova și-a redeschis parțial spațiul aerian începând cu data de 21 martie, iar Tarom anunță că va relua zborurile București - Chișinău. Când se va întâmpla acest lucru.
CHIȘINĂU, 23 mart - Sputnik. Compania Tarom informează că va relua operarea zborurilor spre și dinspre Chișinău începând de duminică, 27 martie 2022, zborul RO209.
Pasagerii pot achiziționa bilete de călătorie spre/dinspre Chișinău pe site-ul www.tarom.ro/.
Menționăm că Republica Moldova și-a redeschis parțial spațiul aerian începând cu 21 martie 2022.
O porțiune a spațiului aerian național va fi deschisă pentru utilizarea acesteia de către aeronavele civile și de stat, astfel fiind posibilă reluarea transportului regulat de pasageri. Ținând cont de faptul că spațiul aerian al Ucrainei este închis și zboruri pe direcțiile Nord, Sud și Est nu pot fi efectuate, toate zborurile vor avea direcția spre și din spre România, informează Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova.
Începând cu data de 12 decembrie 2021, în conformitate cu Noul Mers al Trenurilor, trenul Prietenia circulă de două ori pe săptămână în luna decembrie 2021 și de 3 ori pe săptămână în anul 2022.
Trenul ”PRIETENIA” (IR 401 și IR 402) va circula de trei ori pe /săptămână în anul 2022 (IR 401 Chișinău – București în zilele de marți/miercuri, joi/vineri și duminică/luni, IR 402 București – Chișinău în zilele de luni/marți, miercuri/joi și vineri/sâmbătă), transmite cfrcalatori.ro.
Acest mijloc de transport a fost și subiectul unei piese devenită virale a cunoscutei trupe Zdob și Zdub.
Fluxul de știri
0