Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia a livrat Ucrainei aproape 3800 de tone de ajutor umanitar

© Sputnik / Valeriy Melnikov / Accesați arhiva multimediaДевочка рассматривает банку с "Роллтоном" в палаточном лагере в Старобельске
Девочка рассматривает банку с Роллтоном в палаточном лагере в Старобельске - Sputnik Moldova, 1920, 21.03.2022
Abonare
Ministerul rus al Apărării: Rusia a livrat Ucrainei aproape 3800 de tone de ajutor umanitar
Rusia a livrat deja aproape 3800 de tone de ajutor umanitar Ucrainei, a declarat duminică colonelul general Mihail Mizințev, șeful Centrului Național pentru Controlul Apărării al Federației Ruse.
„În cursul a 492 de acțiuni umanitare, partea rusă a livrat 3799 de tone de marfă în așezările Republicilor Populare Lugansk și Donețk, Kiev, Zaporojie, Cernighiv, Harkov și Herson”, a spus Mizințev.
El a precizat că în cursul zilei trecute au fost desfășurate 28 de acțiuni, în cadrul cărora 180 de tone de articole esențiale, alimente și medicamente au fost transmise populației civile din regiunile eliberate.
Duminică s-au desfășurat 21 de acțiuni umanitare în Republicile Populare Lugansk și Donețk, Kiev, Cernighiv și Zaporojie, timp în care 482 de tone de articole esențiale, produse alimentare cu termen lung de valabilitate urmau a fi transferate populației civile.
Fluxul de știri
0