Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Medvedev, despre comportamentul Occidentului față de Rusia: dezgustător, criminal

© Sputnik / Alexander Astafyev / Accesați arhiva multimediaMedvedev
Medvedev  - Sputnik Moldova, 1920, 17.03.2022
Abonare
Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmintri Medvedev califică comportamentul Occidentului drept criminal și imoral
CHIȘINĂU, 17 Martie – Sputnik. Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, a calificat drept dezgustătoare, criminală și imorală linia de comportament a Occidentului față de Rusia din ultimii ani.
"Dezgustătoare, criminală și imorală este linia de conduită a țărilor din lumea occidentală față de Rusia în ultimii ani. Și asta în ciuda faptului că am căutat cu sinceritate relații bune cu ei", a scris el în prima sa postare pe Telegram, fiind citat de RIA Novosti.
Medvedev a reamintit că Federația Rusă, împreună cu țările occidentale, a învins fascismul în secolul XX și a convenit asupra unor reguli universale de securitate și cooperare.
"Dar acum nimeni nu mai este surprins de standardele duble ale Occidentului. Când le convine, pot închide ochii la orice, inclusiv la exterminarea civililor din Donbas, care a durat ani de zile. Dacă ceva este împotriva intereselor lor, țara noastră este singura vinovată", a spus el.
Maria Zaharova - Sputnik Moldova, 1920, 17.03.2022
Rusia
Zaharova comentează declarația APCE cu privire la Transnistria
Fluxul de știri
0