Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Ce zic locuitorii Moscovei despre anularea obligativității purtării măștii

Abonare
„Noi ne-am obișnuit cumva cu această măsură restrictivă, cel puțin, în transport și, probabil, nu mai provoacă disconfortul de altă dată. Deși în general, bineînțeles, este îmbucurător faptul că, în sfârșit, vom putea să ne deschidem fețele în primăvară, să zâmbim și, în cele din urmă, să ne vedem (unii pe alții)”, a spus unul dintre orășeni.
Un alt localnic a spus că a are o atitudine pozitivă în ceea ce privește decizia autorităților.
„De doi ani, toate restricțiile, ca să spunem așa, au pus oamenii într-un fel de blocaj. Toată lumea s-a săturat deja de asta. Desigur, înțeleg că toate acestea au fost pentru siguranța noastră, dar totuși totul trebuie să se termine cândva”, a comentat bărbatul.
Însă unii locuitori nu au susținut anularea regimului de purtare obligatorie a măștilor, considerând o astfel de decizie „prematură”.
„Covidul nu a dispărut, covid-ul va mai fi alături de noi mulți, mulți ani. Și faptul că acum au lăsat această îngăduință este, cel mai probabil, pentru că primarul a cedat cererii poporului care s-au săturat de aceste restricții. Dar acest lucru se va întoarce împotriva noastră foarte curând”, a spus un moscovit.
Primarul orașului și-a explicat decizia prin faptul că s-a înregistrat „o îmbunătățire stabilă a situației epidemiologice”.
Măsurile restrictive, inclusiv măsurarea obligatorie a termometriei, distanțarea socială obligatorie etc., vor fi anulate, de asemenea, în întreprinderi și organizații.
pensionari - Sputnik Moldova, 1920, 16.03.2022
Societate
Ministrul Muncii a oferit detalii despre decizia de indexare a pensiilor în 2022
Fluxul de știri
0