Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Conflictul armat din Ucraina se extinde? – Ce au anunțat rușii

© Sputnik / Alexander Natruskin / Accesați arhiva multimediaСергей Рябков
Сергей Рябков - Sputnik Moldova, 1920, 12.03.2022
Abonare
Ministerul Afacerilor Externe al Federației Ruse a anunțat că convoaiele cu arme străine livrate Ucraina vor deveni ținte pentru Forțele Armate Ruse.
CHIȘINĂU, 12 MART – Sputnik. Adjunctul ministrului rus al Afacerilor Externe, Serghei Reabkov, a anunțat că convoaiele cu arme străine livrate Ucraina vor deveni ținte legale pentru Forțele Armate Ruse.
Josep Borrell - Sputnik Moldova, 1920, 11.03.2022
Internațional
Borell a recunoscut! Oferirea promisiunii Ucrainei de aderare la NATO a fost o greșeală
Rusia a avertizat Statele Unite despre consecințele livrării de arme către Ucraina, convoaiele cu arme străine vor deveni ținte legitime pentru Forțele Armate Ruse, a declarat ministrul adjunct de Externe al Federației ruse, Serghei Reabkov.
„Am avertizat Statele Unite că orchestrarea de către acestea a livrărilor de arme în Ucraina de către o serie de țări nu este doar o mișcare periculoasă, ci acestea sunt acțiuni care transformă convoaiele corespunzătoare în ținte legitime”, a spus Reabkov la postul de televiziune Pervîi Kanal.
„Noi am avertizat ce consecințe poate avea această livrare necugetată de arme în Ucraina de tipul precum sistemele portabile de apărare aeriană”, a adăugat el, fiind citat de RIA Novosti.
Fluxul de știri
0