Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă, în căutare de noi rute pentru operaţiunile de export-import

© Pixabay / MichaelGaidaImport-export
Import-export - Sputnik Moldova, 1920, 10.03.2022
Abonare
Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă – asociaţie obştească condusă de fostul preşedinte Igor Dodon – se angajează să ajute agenţii economici din Moldova şi din Rusia să organizeze noi rute pentru a continua cooperarea.
CHIȘINĂU, 10 mart - Sputnik. Președintele și vicepreședintele Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, Igor Dodon și Vadim Yurchenko, au avut o întrevedere cu reprezentanții Portului Internațional Liber Giurgiulești și ai Uniunii Transportatorilor și Drumarilor din Moldova.
"Am discutat și am examinat detaliat posibilitățile de efectuare a operațiunilor de export-import între Republica Moldova și Federația Rusă în tranzit prin România, Ungaria, Slovacia, Polonia și Belarus spre Federația Rusă sau prin Portul Giurgiulești spre Portul Maritim Comercial Novorossiysk", a spus Dodon.
Dodon a dat asigurări că Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă va face tot posibilul pentru a ajuta agenților economici din Moldova și din Rusia să organizeze cât mai curând noi rute pentru cooperarea lor ulterioară.
Fluxul de știri
0