Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov a acuzat mass-media occidentale că au manipulat în cazul maternității din Mariupol

© Sputnik / Russian Foreign Ministry / Accesați arhiva multimediaМинистр иностранных дел РФ Сергей Лавров
Министр иностранных дел РФ Сергей Лавров - Sputnik Moldova, 1920, 10.03.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ministrul Afacerilor Externe a Rusiei a declarat că maternitatea din Mariupol era, deja de mult timp, bază a extremiștilor înarmați.
Maternitatea din Mariupul era baza extremiștilor deja de multă vreme și în ea nu se aflau pacienți și medici, a declarat ministrul Afacerilor Externe a Federației ruse, Serghei Lavrov.
“Maternitatea – nu e prima dată când noi auzim critici ipotetice cu privire la așa-numitele “atrocități” care ar fi comise de forțele armate rusești. Pe 6 sau 7 martie, nu îmi amintesc acum exact, la ședința Consiliului de Securitate al ONU au fost aduse probe de delegația noastră că maternitatea a fost demult timp cucerită de batalionul Azov și de alți radicali, de unde au fost alungate toate expulzate toate femeile aflate în travaliu, toate asistentele si, in general, tot personalul, aceasta era baza batalionului ultra-radicalilor”, a declarat Serghei Lavrov după discuțiile cu omologul său ucrainean, Dmitri Kuleba.
Aceste fapte au fost aduse trei zile în urmă. Așa că faceți singuri concluzii cum este manipulată opinia publică în toată lumea. Și eu am văzut toate aceste reportaje – foarte emoționale, dar, din păcate, a doua parte, adică partea care îți permite să-ți faci o opinie obiectivă, niciodată nu se bucură de mare atenție, a spus Lavrov.
Ministerul Afacerilor Externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov, s-a întâlnit în Antalya, Turcia, cu omologul său ucrainean, Dmitri Kuleba.
Discuțiile ministeriale au loc în marja unui for diplomatic desfășurat în Antalya, iar la ele a participat și ministrul turc de Externe, Mevlut Cavusoglu.
Lavrov și Kuleba au negociat despre condițiile de încetarea focului în Ucraina și de instaurare a păcii.
Dmytro Kuleba - Sputnik Moldova, 1920, 10.03.2022
Internațional
Kuleba a spus că negocierile cu Lavrov au fost complicate
Fluxul de știri
0