Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Moldova și Turcia vor coopera în domeniul energetic și cel comercial-economic

© Sputnik / Miroslav RotariDrapelele Moldovei și Turciei
Drapelele Moldovei și Turciei  - Sputnik Moldova, 1920, 08.03.2022
Abonare
Discuții privind cooperarea Republicii Moldova cu Turcia au avut loc în cadrul discuției președinților celor două state.
CHIȘINĂU, 8 mart - Sputnik. Agenda bilaterală dintre Republica Moldova și Turcia, si anume, cooperarea în domeniul energetic si cel comercial-economic, a fost subiect de discuție între președintele Maia Sandu și președintele Recep Tayyip Erdoğan
Cei doi șefi de stat au abordat și subiectul legat de situația de securitate din regiune, dar și despre gestionarea numărului mare de refugiați care au intrat în Republica Moldova.
În cadrul discușiei, Maia Sandu a subliniat că țara noastră are urgent nevoie de sprijin internațional pentru a putea face față fluxului major de refugiați.
Deasemenea, Maia Sandu a mulțumit autorităților de la Ankara pentru ajutorul umanitar sub formă de bunuri și pachete alimentare, trimis țării noastre la 1 martie.
refugiați - Sputnik Moldova, 1920, 08.03.2022
Operațiunea militară din Ucraina
Aproape 130 de mii de străini au rămas în Republica Moldova: Câți au cerut azil
Fluxul de știri
0