Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov a anunțat dorința lui Zelenski de a provoca un conflict între NATO și Rusia

© POOLSerghei Lavrov
Serghei Lavrov - Sputnik Moldova, 1920, 06.03.2022
Abonare
Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat că Vladimir Zelenski vrea să provoace un conflict între NATO și Rusia
CHIȘINĂU, 6 mart - Sputnik. Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, încearcă să provoace un conflict între NATO și Rusia, a declarat sâmbătă ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.
„Declarațiile constante furioase ale domnului Zelenski nu adaugă optimism”, a spus Lavrov și a amintit de cea mai recentă declarație a lui Zelenski către NATO despre refuzul său de a stabili o zonă de excludere a zborurilor.
"A fost puțin nepoliticos față de curatorii săi, i-a acuzat de inacțiune. Și am o întrebare: dacă a fost atât de supărat că NATO nu l-a susținut, așa cum spera el, atunci el se aștepta la o soluționare a conflictului prin implicarea NATO în toată această poveste, și nu prin negocieri... Se dovedește că încă mai caută să provoace un conflict”, a adăugat ministrul.
Frontieră - Sputnik Moldova, 1920, 05.03.2022
Operațiunea militară din Ucraina
Situația la frontieră: Flux majorat la trei puncte de trecere
Fluxul de știri
0