Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Anunțul important pentru moldovenii aflați în Rusia, Kazahstan, Tadjikistan și Kârgâzstan

© Sputnik / Mihai CarausAeroportul Chișinău
Aeroportul Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 05.03.2022
Abonare
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a venit cu informații noi pentru cetățenii care se află pe teritoriul Federației Ruse, Republicii Kazahstan, Republicii Kârgâze și Tadjikistanului.
CHIȘINĂU, 5 mart – Sputnik. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează cetățenii care se află pe teritoriul Federației Ruse, Republicii Kazahstan, Republicii Kârgâze și Tadjikistanului să-și programeze zborurile prin statele care au spațiul aerian accesibil. Informarea vine în contextul prelungirii închiderii spațiului aerian al Republicii Moldova pe toată perioada stării de urgență până pe 25 aprilie.
Se recomandă rutele aeriene încă disponibile, cu escale în Istanbul, Belgrad, Varșovia, Budapesta, Dubai - cu destinația Iași sau București, cu ulterioara călătorie pe cale terestră spre Republica Moldova.
Alternativ, cetățenii pot ajunge în Republica Moldova cu autocarele care efectuează curse din Federația Rusă prin țările europene, prin ocolirea teritoriului Ucrainei.
De asemenea, MAEIE îndeamnă cetățenii țării noastre să nu întreprindă călătorii neesențiale în Federația Rusă și să verifice cu regularitate informațiile difuzate pe pagina ministerului și a ambasadei Republicii Moldova la Moscova.
Aeroportul Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 04.03.2022
Societate
Spațiul aerian al Republicii Moldova rămâne închis pe perioada stării de urgență
Fluxul de știri
0