Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ambasadorul rus la Sofia a admius că diplomaţii ruşi ar putea fi expulzaţi din Europa

© Sputnik / Nina ZotinaEleonora Mitrofanova
Eleonora Mitrofanova - Sputnik Moldova, 1920, 03.03.2022
Abonare
Ambasadorul Rusiei în Bulgaria, Eleonora Mitrofanova, a declarat că nu exclude expulzarea diplomaților ruși din țările europene.
CHIȘINĂU, 3 mart – Sputnik. „Dar eu nu exclud ca, din moment ce a avut loc expulzarea diplomaților din New York, nu exclud ca unele măsuri similare să fie luate şi în alte țări europene”, a spus ea la postul de televiziune Rossiya 24.
Anterior, Ambasada Rusiei la Sofia a confirmat pentru RIA Novosti că Ministerul bulgar de Externe i-a declarat persona non grata pe doi diplomați ruşi, care trebuie să părăsească țara în 48 de ore.
Luni, reprezentantul permanent al Rusiei la ONU, Vasili Nebenzia, a declarat că Statele Unite au declarat 12 diplomați ruși din Misiunea Permanentă la ONU persona non grata, ei trebuie să părăsească țara până pe 7 martie.
Marți, purtătorul de cuvânt al ONU, Stephane Dujarric, a spus că SUA expulzează și un angajat rus al Secretariatului ONU.
Serghei Lavrov - Sputnik Moldova, 1920, 03.03.2022
Rusia
Lavrov este încrezător că se va găsi o soluție la criza din Ucraina
Fluxul de știri
0