Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Circulația din centrul Capitalei a fost reluată: Ce spune Poliția

© Sputnik / Mihai CarausPoliția
Poliția - Sputnik Moldova, 1920, 01.03.2022
Abonare
Oamenii legii au intervenit în centrul Capitalei, iar zona a fost încercuită și toate instituțiile specializate au venit la fața locului.
CHIȘINĂU, 1 mart - Sputnik. Două genți cu haine lăsate în stradă au pus pe jar oamenii legii. Acestea au fost depistate la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt cu stradaTighina. Zona a fost încercuită, iar transportul public a fost redirecționat. Ulterior, IGP a venit cu precizări și a anunțat că cele două genți nu au prezentat un pericol pentru cetățeni.
”Angajații Secției tehnico-explozivă au scanat gențile, după care, pentru că zona foarte aglomerată nu ne-a permis acest lucru, au fost transportate pe poligon și deschise în condiții de securitate” anunță IGP.
Oamenii legii au mai precizat că în interiorul genților erau haine și alte lucruri personale. Polițiștii intervin de fiecare dată în asemenea cazuri, pentru a exclude orice pericol pentru cetățeni.
Amintim că cu puțin timp în urmă Regia Transport Electric a anunțat că circulația pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt a fost sistată temporar de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.
Grădina publică ”Ștefan cel Mare și Sfânt” - Sputnik Moldova, 1920, 01.03.2022
Societate
Centrul Capitalei a fost blocat: Care este motivul
Fluxul de știri
0