Operațiunea militară rusă în Ucraina - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2022
Operațiunea militară din Ucraina
Situatia din Ucraina - operațiunea militară a Rusiei

Alertă de călătorie în Federația Rusă pentru cetățenii moldoveni

© Sputnik / Evgeny Biyatov / Accesați arhiva multimediaKremlinul, Moscova
Kremlinul, Moscova - Sputnik Moldova, 1920, 28.02.2022
Abonare
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță alertă de călătorie în Federația Rusă pentru cetățenii moldoveni.
CHIȘINĂU, 28 feb - Sputnik. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene face un apel la calm către cetățenii țării noastre aflați temporar în Federația Rusă, în contextul deciziilor autorităților statelor din regiune care au afectat căile de transport aerian și terestru de pasageri din și spre Rusia.
"În cazuri de urgență, celor care doresc să revină în Republica Moldova le recomandăm să facă uz de rutele comerciale încă disponibile cu escale în Istanbul, Turcia sau Dubai, Emiratele Arabe Unite – cu destinația Iași sau București", scrie MAEIE.
Se întâmplă după ce pe data de 4 martie spațiul aerian al Republicii Moldova a fost închis, prin Aeroportul Internațional Chișinău nefiind efectuate zboruri.
"La etapa actuală instituțiile abilitate evaluează posibilitățile de utilizare a unor rute alternative pentru transportul de pasageri, fiind identificate mai multe opțiuni care vor fi comunicate suplimentar", mai scrie ministerul de Externe.
Fluxul de știri
0