Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incendiu de proporții în Capitală: Un depozit a fost cuprins de flăcări

© Pixabay / skeezeIncendiu
Incendiu  - Sputnik Moldova, 1920, 27.02.2022
Abonare
Apelul la Serviciu 112 a fost recepționat la ora 22:30.
CHIȘINĂU, 27 feb - Sputnik. Pompierii au intervenit noaptea trecută la lichidarea unui incendiu de proporții, care s-a produs în municipiul Chișinău, pe strada Petricani. Potrivit primelor informații, incendiul a fost într-un depozit. Victime nu au fost raportate, iar focul a distrus bunurile electrocasnice, echipament electric și mărfuri de larg consum, care erau în depozit.

”Ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că depozitul cu suprafața de 1300 m2 a fost totalmente cuprins de flăcări. La fața locului, conform numărului sporit de intervenție, pentru stingerea arderii au fost îndreptate 11 autospeciale de intervenție” este precizat în comunicatul emis de IGSU.

Pentru lichidarea incendiului au fost create 4 sectoare de luptă. La fața locului pentru localizarea și lichidarea arderii au fost antrenați 64 de pompieri, fiind creat statul major pentru gestionarea intervenției.
Datorită intervenției operative a salvatorilor, focul nu a obținut răspândirea spre clădirile și depozitele din preajma. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.
Fluxul de știri
0