Operațiunea militară rusă în Ucraina - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2022
Operațiunea militară din Ucraina
Situatia din Ucraina - operațiunea militară a Rusiei

A decedat la punctul de trecere a frontierei: A fost la volan peste 50 de ore

© Sputnik / Mihai CarausPTF Palanca
PTF Palanca - Sputnik Moldova, 1920, 27.02.2022
Abonare
Șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Alexandru Oprea, a susținut un briefing de presă.
CHIȘINĂU, 27 feb - Sputnik. Un refugiat ucrainean a murit după ce în postul de trecere a frontierei de la Palanca a suferit un stop cardiac. Este vorba de o femeie de 64 de ani, care a fost la volan mai mult de 50 de ore. Persoana a fost transportată la spital, dar nu a putut fi salvată, anunță șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, care a susținut un briefing la sediul Ministerului Afacerilor Interne de la Chișinău.

”La ora 09:20 o persoană, la punctul de trecere a frontierei Palanca, a raportat că se simte rău. A fost transportată către instituția medico-santiară cea mai apropiată, dar cu regret a decedat în drum din cauza unui stop cardiac. Este vorba de o doamnă, anul nașterii din 58. Locuitoare a regiunii Herson. În ultimele 50 de ore s-a aflat pe drum”, a declarat Alexandru Oprea.

De joi au venit în țara noastră peste 70 de mii de cetățeni ucraineni. Dintre aceștia au rămas pe teritoriul nostru puțin peste 30 de mii. Peste 400 de ucraineni au cerut cereri de azil, anunță autoritățile moldovenești.
Amintim că cetățenii ucraineni pot intra pe teritoriul Republicii Moldova inclusiv cu acte de identitate interne și fără obligativitatea prezentării certificatului COVID-19. Automobilele pot intra pe teritoriul Republicii Moldova fără carte verde, cu condiția procurării acesteia în termen de 24 de ore.
ДТП в коммуне Гратиешты с участием украинских беженцев - Sputnik Moldova, 1920, 27.02.2022
Operațiunea militară din Ucraina
Accident în apropiere de Grătiești: La volan era o femeie din Ucraina
Fluxul de știri
0