Operațiunea militară rusă în Ucraina - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2022
Operațiunea militară din Ucraina
Situatia din Ucraina - operațiunea militară a Rusiei

Zelenski: Dialogul dintre Moscova și Kiev va începe, mai devreme sau mai târziu

© AFP 2022 / HANDOUTVladimir Zelenski
Vladimir Zelenski  - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2022
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Președintele Ucrainei Zelenski: dialogul dintre Moscova și Kiev va începe, mai devreme sau mai târziu.
CHIȘINĂU, 25 feb – Sputnik. Vladimir Zelenski a declarat că, mai devreme sau mai târziu, dialog între Rusia și Ucraina va începe, pentru a fi oprite acțiunile de luptă.
"Mai devreme sau mai târziu, va trebui să se vorbească cu noi, cum să se pună capăt acțiunilor de luptă și să fie oprită această invazie. Cu cât mai devreme va începe discuția, cu atât mai mici vor fi pierderile”, a declarat Zelenski în mesajul său.
Președintele rus Vladimir Putin a anunțat în discursul adresat cetățenilor ruși, joi dimineață, că a decis asupra unei operațiuni militare speciale în Donbas. Într-o adresă televizată adresată cetățenilor ruși, el a declarat că circumstanțele „reclamă acțiuni hotărâte și imediată din partea noastră, republicile populare din Donbass s-au adresat Rusiei după ajutor”.
Emmanuel Macron - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2022
Operațiunea militară din Ucraina
Macron a declarat că i-a telefonat lui Putin la rugămintea lui Zelenski
Potrivit liderului rus, toată responsabilitatea pentru vărsarea de sânge va fi pe conștiința regimului aflat la conducere în Ucraina. El i-a îndemnat pe militarii ucraineni să nu îndeplinească ordinele criminale ale autorităților ucrainene, să depună armele și să plece acasă.
Ministerul rus al Apărării a subliniat că nu sunt aplicate lovituri asupra obiectivelor civile de pe teritoriul Ucrainei, ci doar asupra infrastructurii militare, nimic nu amenință populația civilă.
Fluxul de știri
0