Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Scumpirile la carburanți continuă: Cât ar putea costa benzina și motorina în weekend

© AFP 2024 / RONALDO SCHEMIDTstație PECO
stație PECO - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2022
Abonare
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a publicat noile prețuri plafon la carburanți pentru zilele de weekend.
CHIȘINĂU, 25 feb - Sputnik. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a afișat noile prețuri plafon la produsele petroliere. Astfel, zilele viitoare benzina și motorina s-ar putea scumpi din nou.

Prețul plafon ANRE pentru benzină și motorină: 26-28 februarie

Prețul pentru benzina cu cifra octanică 95 este de 24 de lei și 44 de bani pentru un litru, cu 10 bani mai mult față de ziua de 25 februarie. Prețul la motorină va crește cu 11 bani și va costa 21 de lei și 14 de bani.
Astăzi, Agenția a venit cu o precizare referitor la stocurile de carburanți pe care îi are Republica Moldova la momentul dat. Astfel, în țara noastră există suficiente stocuri și ele sunt la un nivel comparabil cu cel din perioadele precedente.
Având în vedere situația din Ucraina, Agenția a transmis companiilor din sectorul respectiv demersuri prin care a solicitat acestora să realizeze în regim prioritar tot complexul de măsuri disponibile în vederea asigurării stocurilor pentru o perioadă mai lungă decât cea practicată în prezent și identificării de surse alternative de aprovizionare cu carburanți care ar putea fi activate în caz de necesitate.
stație peco - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2022
Societate
ANRE, despre stocurile de carburanți în perioada de criză
Fluxul de știri
0