Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Renaște HORECA?

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Aneta Zasaviţchi, preşedintele Asociației Naţionale a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova, doctorul în medicină Luminița Suveică, Artista Emerită a Republicii Moldova, Mariana Șura.
S-au scos unele restricţii pentru sectorul HORECA. Cei care activează în domeniu, afirma că ele sunt ne-esențiale, dacă putem spera la o renaştere a ramurei ne spune Aneta Zasaviţchi, preşedintele Asociației Naţionale a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova.
Din cauza creșterea morbidității bolilor cronice netransmisibile legate de modul sedentar de viață, alimentație nesănătoasă, dar și existența mai multor factori de risc în rândul copiilor și adolescenților, Direcția generală asistență medicală și socială, reprezentată de Boris Gilca și Asociația Obștească „ASTRA”, reprezentată de doctorul în medicină Luminița Suveică au semnat un Memorandum de Colaborare. Ce prevede acest parteneriat ne spune doctorul în medicină Luminița Suveică.
De Dragobete, vorbim despre tradiții, cultură și dragoste cu Artista Emerită a Republicii Moldova, Mariana Șura.
Fluxul de știri
0