Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Moscova: Operațiunea militară din Ucraina nu amenință populația pașnică

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaimagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 24.02.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Operațiunea militară specială a Rusiei în Ucraina nu amenință populația pașnică, a declarat Ministerul Apărării al Rusiei.
CHIȘINĂU, 24 feb – Sputnik. Operațiunea militară specială a Rusiei în Ucraina nu amenință populația pașnică, a declarat serviciul de presă al Ministerului Apărării al Rusiei.
“Forțele armate ale Rusiei nu aplică lovituri asupra orașelor Ucrainei. Populația pașnică nu este amenințată în niciun fel”, se spune în comunicatul instituției.
În dimineața de joi, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a anunțat că a luat decizia de a declanșa o operațiune militară specială în Ucraina. Într-un mesaj adresat către națiune, liderul rus a declarant că circumstanțele “necesită niște acțiuni rapide și hotărâte, republicile populare din Donbas au solicitat ajutorul Rusiei”.
Potrivit liderului rus, toată responsabilitatea pentru vărsarea de sânge va aparține în totalitate regimului din Ucraina. Acesta a îndemnat militarii ucraineni să nu execute ordinile autorităților ucrainene, să depună armele și să plece pe la casele lor.
Turcia - Sputnik Moldova, 1920, 24.02.2022
Internațional
Ucraina i-a cerut Turciei închiderea Dardanelelor
Fluxul de știri
0