Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Chișinăul este pregătit să primească refugiați: Declarația lui Ceban

© Sputnik / Mihai CarausArca de triumf Chișinău
Arca de triumf Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 24.02.2022
Abonare
Primarul Chișinăului informează că municipiul este pregătit să primească refugiați din Ucraina.
CHIȘINĂU, 24 feb - Sputnik. Chișinăul este gata să primească refugiați din Ucraina. Au fost pregătite locuri de cazare, alimentație, pentru a ajuta persoane care vor solicita ajutor. Precizarea a fost făcută de primarul Chișinăului, Ion Ceban.
„Chișinăul a făcut planul în caz că mai multe persoane vor avea nevoie de refugiere. Am discutat cu toți specialiștii și am realizat pașii după care vom interveni. Locuri de cazare, alimentație, acordarea asistenței sociale și medicale, mobilizarea personalului și voluntarilor pentru a interveni și a ajuta”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.
Precizăm, în aceste momente are loc ședința Consiliului Suprem de Securitate în legătură cu situația din Ucraina. După ședință, președintele Maia Sandu va face declarații de presă.
Amintim, președintele rus Vladimir Putin a anunțat în discursul adresat cetățenilor ruși, joi dimineață, că a decis asupra unei operațiuni militare speciale în Donbas. Șeful statului rus a menționat că planurile Rusiei nu includ ocuparea Ucrainei, dar Moscova va depune eforturi pentru demilitarizarea acesteia.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 24.02.2022
Politică
Ultima oră! Maia Sandu a convocat Consiliul Suprem de Securitate
Fluxul de știri
0