Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Atac cu bombă, planificat la o biserică din Crimeea – Video

© ФСБ РФ / Accesați arhiva multimediaServiciul Federal de Securitate al Rusiei
Serviciul Federal de Securitate al Rusiei  - Sputnik Moldova, 1920, 23.02.2022
Abonare
Adepții organizației extremiste ucrainene Sectorul de Dreapta au planificat un atac terorist la o catedrală din salul Aeroportului din suburbia orașului Simferopol.
CHIȘINĂU, 23 feb – Sputnik. Informații cu privire la acest atac terorist a fost comunicată pentru RIA Novosti de o sursă din cadrul organelor de drept ale Republicii Crimeea.
Miercuri Serviciul Federal de Securitate al Rusiei a anunțat că a prevenit o acțiune teroristă care a fost planificată într-o biserică ortodoxă din Crimeea de către adepții Sectorului de Dreapta* din Ucraina. Au fost reținuți șase cetățeni ai Federației Ruse. Bomba artizanală urma să fie detonată cu scopul de a înfricoșa populația.
Obiectivul atacului terorist urma să fie biserica ortodoxă din satul Aeroportului din suburbia Simferopolului, a declarat sursa din Serviciul Federal de Securitate al Rusiei pentru RIA Novosti.
Aceasta a mai precizat că biserica se află la marginea drumului care duce la terminalul vechi al aeroportului din Simferopol.
* Organizație extremistă interzisă în Rusia
Fluxul de știri
0