Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Și-au tras apă și curent pe sub râul Nistru: Unde a fost deconspirată ilegalitatea

© Sputnik / Mihai CarausRâul Nistru
Râul Nistru - Sputnik Moldova, 1920, 23.02.2022
Abonare
Pe malul râului Nistru a fost depistată o conductă, destinată aprovizionării ilegale cu apă potabilă și energie electrică.
CHIȘINĂU, 23 feb - Sputnik. Sub albia râului Nistru, din Moldova spre Ucraina, a fost trasă o conductă, destinată aprovizionării ilegale cu apă potabilă și energie electrică. Cei care au făcut descoperirea au chemat oamenii legii pentru a documenta cazul.
La fața locului s-au îndreptat ofițerii de investigație din cadrul Direcției regionale Est a Sectorului Poliției de Frontieră Tudora-1, unde a și fost deconspirată ilegalitatea.
Potrivit Poliției de Frontieră, prin conductă treceau patru cabluri de energie electrică cu tensiune înaltă și un tub din material textil. Oamenii legii din Moldova au solicitat ajutorul Serviciului Grăniceresc de Stat al Ucrainei pentru a stabili cine și cum a instalat conducta.
Astfel, s-a depistat că conducta a fost instalată pentru a aproviziona ilegal cu energie electrică și apă potabilă o bază de odihnă din Ucraina, amplasată nemijlocit pe malul râului Nistru.
În context, toate materialele au fost transmise către Serviciul Vamal al Republicii Moldova pentru a continua cercetările și a stabili persoanele implicate în comiterea ilegalității.
Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova, 1920, 16.01.2022
Societate
Agresor înarmat, reținut de către un polițist de frontieră - Video
Fluxul de știri
0