Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova, 1920
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Mai multe zboruri pe Aeroportul Chișinău au fost anulate: Ce s-a întâmplat

© Sputnik / Evghenii PanasencoAeroportul Internațional Chișinău
Aeroportul Internațional Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 22.02.2022
Abonare
Aterizarea mai multor avioane pe Aeroportul Internațional Chișinău a fost anulată, inclusiv a aeronavei cu care se întorc olimpicii moldoveni acasă.
CHIȘINĂU, 22 feb - Sputnik. Ceața densă din această dimineață le-a dat mari bătăi de cap șoferilor și nu doar. Din cauza densității acesteia, mai multe curse aeriene programate nu au putut ateriza pe Aeroportul Internațional Chișinău.
Una dintre aeronavele care nu a putut ateriza este și cea cu care revine echipa Moldovei care a participat la Olimpiada de la Beijing. Este vorba de biatloniștii Mihail Usov, Maxim Makarov, Alina Stremous și Alla Gylenko.
Singura reprezentantă a Moldovei care s-a întors acasă este Doina Descălui, cea care a reprezentat țara noastră la proba sanie. Tot ea a fost purtătoarea drapelului Republicii Moldova la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing. Conform rezultatelor competiției, ea s-a plasat pe locul 32.
Cum au evoluat sportivii moldoveni la Olimpiada de la Beijing - Sputnik Moldova, 1920, 21.02.2022
Infografic
Cum au evoluat sportivii moldoveni la Olimpiada de la Beijing
Fluxul de știri
0