Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Rezultatele perchezițiilor de la Centrul medicilor de familie Nr.3 - detalii

© Sputnik / Miroslav RotariPercheziții
Percheziții  - Sputnik Moldova, 1920, 21.02.2022
Abonare
Procurorii au descins în birourile și la domiciliul unui medic din cadrul Centrului medicilor de familie nr.3 de la Botanica din Chișinău. Ce au găsit oamenii legii.
CHIȘINĂU, 21 feb - Sputnik. În urma perchezițiilor în birourile și la domiciliul medicului suspectat că ar fi comis infracțiuni de fals informatic, procurorii au găsit două telefoane mobile și înscrisuri de ciornă. Acestea urmează a fi supuse cercetării pentru a stabili relevanța lor în calitate de probe în cadrul acestei cauze penale.
Potrivit Procuraturii, medicul care activează în cadrul Centrului medicilor de familie nr.3 de la Botanica este bănuit că în septembrie, anul trecut, a introdus în baza de date a Sistemului Informațional Automatizat „Registrul de Evidență a Vaccinărilor COVID-19”, numele a nouă persoane care s-ar fi vaccinat împotriva noului coronavirus, dar nu au făcut-o de fapt. Mai mult, s-a dovedit că aceste persoane sunt în afara zonei de deservire a centrului medical vizat.
Astfel, oamenii legii au descins astăzi la domiciliul medicului și în două birouri de serviciu. Doctorul a fost audiat în calitate bănuit, dar acesta pledează nevinovat.
Medic  - Sputnik Moldova, 1920, 21.02.2022
Societate
Percheziții la Centrul medicilor de familie Nr. 3 de la Botanica
Fluxul de știri
0