Пресс-центр Спутник - Sputnik Moldova, 1920
Centrul de presă
Centrul de presă Sputnik Moldova este o platformă pentru dezbateri pe teme de actualitate, desfășurate în format de conferință sau videoconferință

Lansarea Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse la Centrul de presă Sputnik

© Sputnik / Rodion ProcaCentrul de presă Sputnik Moldova
Centrul de presă Sputnik Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 21.02.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Marți, 22 februarie, în incinta Centrului de presă Sputnik Moldova, la ora 11:00, va avea loc lansarea oficială a Asociației Obștești „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”.
În cadrul evenimentului de lansare a Asociației „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, vorbitorii vor informa care sunt obiectivele organizației create, planurile acesteia cu privire la dezvoltarea cooperării economice, comerciale și investiționale dintre afacerile moldovenești și cele rusești, precum și vor răspunde la întrebările reprezentanților mass-media din Moldova.
Există un interes sporit al oamenilor de afaceri din Moldova și Rusia pentru dezvoltarea unei colaborări reciproc avantajoase, dovadă fiind forumurile, mesele rotunde și misiunile de afaceri, care s-au desfășurat anterior.
Cum poate Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă să susțină cercurile de afaceri din cele două țări să-și extindă și consolideze legăturile bilaterale? Cum va promova interesele businessului moldovenesc în Rusia și a businessului rusesc în Moldova? Răspunsul la aceste întrebări vor fi oferite în cadrul evenimentului de marți.

Participanți:

Igor Dodon - președintele Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse,
Alexei Repik – președintele organizației obștești ruse „Delovaia Rossia”,
Vadim Iurcenko - vicepreședintele Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse,
Elena Gorelova - șefa departamentului de analiză economico-financiară al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse.
Evenimentul va fi difuzat live pe rețelele de socializare și pe site-ul sputnik.md, marți, 22 februarie, la ora 11:00.
Fluxul de știri
0