Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Cum prevenim deficitul de vitamine

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: directorul Centrului Național pentru Protecția Intereselor Consumatorilor, Sergiu Lelic; doctorul în medicină Luminița Suveică; și autorul cărții Marea Enciclopedie a Evreilor, Denis Roșca.
La sfârșit de iarnă și început de primăvară apare o carență de vitamine în organismul uman. Cum prevenim deficitul de vitamine ne spune doctorul în medicină Luminița Suveică.
O etichetă în care scrie: produs ecologic - ne oferă siguranța unui produs cu adevărat calitativ și sigur pentru sănătatea noastră? Răspunsul îl aflăm de la Sergiu Lelic, directorul Centrului Național pentru Protecția Intereselor Consumatorilor.
A ieșit de sub tipar - Marea Enciclopedie a Evreilor - o nouă carte ce include biografiile a peste 1 000 de personalități de naționalitate evreească, originari sau cu rădăcini din Basarabia și Republica Moldova. Lucruri neștiute despre evreii basarabeni aflăm de la autorul cărții, Denis Roșca.
Fluxul de știri
0