Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un tânăr a șantajat două minore să întrețină relații sexuale cu el și prietenii săi

© Pixabay / SplitShireНоутбук
Ноутбук - Sputnik Moldova, 1920, 20.02.2022
Abonare
O femeie a sunat la Poliție și a anunțat că două surori minore sunt șantajate de către un tânăr de 27 de ani să întrețină relații sexuale cu el.
CHIȘINĂU, 20 feb - Sputnik. Totul ar fi început în septembrie anul trecut, atunci când cele două surori de 16 și, respectiv, 17 ani se întorceau de la rude dintr-un sat din sudul țării. Ele au acceptat să urce în mașina tânărului pentru a fi conduse acasă. Ulterior, tânărul a început să le invite pe rând la întâlniri, iar fetele nu știau că se întâlnesc cu unul și același băiat.
Peste ceva timp, ambele au întreținut benevol relații sexuale cu tânărul de 27 de ani, dar acesta a profitat de ocazie și le-a filmat.
Potrivit Poliției, când cele două surori au aflat că ambele sunt într-o relație cu tânărul, au decis să nu să se mai vadă cu el, dar acesta a început să le șantajele cu filmulețele înregistrate.
Astfel, tânărul le-a cerut ambelor să întrețină relații sexuale cu el, dar și cu prietenii lui. Acesta le-a amenințat că, în caz contrar, va posta filmulețele cu caracter intim pe rețelele de socializare. Fetele au acceptat să se mai vadă în continuare cu el și prietenii lui. Astfel, ultima lor întâlnire a avut loc vineri, 18 februarie.
Minorele au fost audiate de către polițiști, în prezența tutorelui. Dacă va fi demonstrată vinovăția tânărului, atunci acesta riscă să fie tras la răspundere penală pentru săvârșirea infracțiunilor de pornografie infantilă, șantaj și act sexual cu un minor.
teren de joacă - Sputnik Moldova, 1920, 20.02.2022
Societate
Strigător la cer: Un bărbat din Comrat ar fi încercat să violeze o fetiță de cinci ani
Fluxul de știri
0