Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Poliția a găsit șoferul care ar fi lovit mortal un pieton în raionul Ștefan Vodă

© Sputnik / Mihai CarausПолицейская мигалка
Полицейская мигалка  - Sputnik Moldova, 1920, 20.02.2022
Abonare
Oamenii legii l-au găsit pe șoferul care ar fi lovit mortal un pieton și ar fi fugit de la fața locului.
CHIȘINĂU, 20 feb - Sputnik. Polițiștii l-au găsit pe șoferul care sâmbătă, 19 februarie, ar fi lovit mortal un bărbat de 43 de ani, la Ștefan Vodă, iar apoi ar fi părăsit locul accidentului.
Suspectul este un conducător de TIR, care după comiterea accidentului s-a deplasat în raionul Anenii Noi, unde pe parcursul nopții a reparat vehiculul la un service auto, iar apoi a părăsit Republica Moldova. Totuși, la scurt timp, șoferul s-a întors în țară, iar oamenii legii l-au reținut la frontieră.
Amintim că în dimineața de sâmbătă a fost găsit corpul neînsuflețit al unui bărbat în apropiere de satul Cioburciu, raionul Ștefan Vodă. Au fost alertați oamenii legii, care, ajunși la fața locului, au stabilit că leziunile de pe corpul bărbatului sunt specifice celor provocate de un accident rutier.
Astfel, polițiștii au început căutările șoferului care ar fi lovit mortal victima și a fugit de la fața locului. Ulterior, ofițerii au stabilit și identitatea victimei, care s-a dovedit a fi un bărbat de 43 de ani, originar din orașul Ștefan Vodă.
Poliția - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2022
Societate
Accident fatal în Capitală: Un bărbat a fost spulberat de pe o stradă
Fluxul de știri
0