Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Motorină ”ieftină” sau ”răbdare” – Ce le dorește ministrul Agriculturii fermierilor

Abonare
Discutăm astăzi, în cadrul emisiunii ”Logica Puterii” de la Sputnik Moldova, despre Strategia Națională de Dezvoltare Agricolă și Rurală pentru anii 2022-2027.
Fondarea a două entități pentru producerea materialului săditor, revitalizarea sectorului zootehnic, crearea Consiliului donatorilor și a prestatorilor de servicii din sectorul agroalimentar, susținerea inițiativelor de încadrare a sistemelor energetice și deschiderea unui Centru National pentru Diagnosticare și Suport Tehnologic în Agricultură.
Acestea sunt doar câteva dintre propunerile care se regăsesc în noua Strategie Națională de Dezvoltare Agricolă și Rurală pentru anii 2022-2027, elaborată de Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare.
Vom afla care sunt noutățile privind modul de repartizare a mijloacelor fondului de subvenţionare a producătorilor agricoli, măsurile de susținere a comunității agricole în contextul majorării prețurilor la inputuri, dar și alte subiecte de la ministrul Agriculturii, Viorel Gherciu.
Fluxul de știri
0