Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Liderii europeni au fost lăsați fără telefoane la summitul de la Bruxelles

© Sputnik / Grigory Sysoev / Accesați arhiva multimediaBruxelles
Bruxelles - Sputnik Moldova, 1920, 17.02.2022
Abonare
La Bruxelles are loc summitul informal al liderilor statelor UE dedicat Ucrainei. Toți participanții și-au predat telefoanele la intrare pentru a asigura confidențialitatea discuției.
BUCUREȘTI, 17 feb – Sputnik. La Bruxelles a început reuniunea informală a liderilor UE cu privire la situația creată în jurul Ucrainei. Participanții și-au lăsat la intrare toate dispozitivele electronice pentru a fi asigurată confidențialitatea absolută a discuțiilor, a anunțat Barend Leyts, purtătorul de cuvânt al președintelui Consiliului UE.
“Reuniunea informală a membrilor Consiliului UE dedicată situației din jurul Ucrainei și Rusiei a demarat acum. Pentru a asigura caracterul confidențial, discuția decurge fără dispozitive electronice”, a scris Leyts în Twitter.
Liderii Uniunii Europene urmează să participe la reuniunea informală, dedicată situației din Ucraina, în marja summitului UE – Africa, care începe joi la Bruxelles și se va încheia vineri.
Fluxul de știri
0