Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova, 1920
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Putin a comentat proiectul Dumei privind recunoașterea republicilor Donețk și Lugansk

© Sputnik / Сергей Гунеев / Trecere la banca de fotografiiVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 15.02.2022
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Președintele Putin despre apelul Dumei de Stat privind recunoașterea PPD și RPL: deputații sunt sensibili la doleanțele alegătorilor.
CHIȘINĂU, 15 feb – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a comentat apelul Dumei de Stat de a recunoaște republicile autoproclamate Lugansk și Donețk, menționând că deputații sunt sensibili la doleanțele alegătorii care simpatizează cu locuitorii din Donbass.
Vorbind despre retragerea parțială a trupelor din zona exercițiilor militare, el a menționat că nu este nimic de comentat în ceea ce ține de autoritățile executive, inclusiv conducerea militar-politice a țării, a fost luată decizia privind retragerea parțială a trupelor.
„Votul în Duma de Stat, consider, este legat evident, într-un fel sau altul de asta, deoarece deputații Parlamentului, la fel ca în orice altă țară, în Rusia se orientează la opinia publică, se orientează la opinia electoratului, ei îl simt foarte bine. Și în acest sens, este absolut evident că în țara noastră marea majoritate a oamenilor simpatizează cu locuitorii din Donbass, îi susțin și speră că situația de acolo se va schimba în mod radical în direcție bună pentru ei”, a spus Putin la conferința de presă care a urmat după negocierile ruso-germane.
Duma de Stat a Rusiei - Sputnik Moldova, 1920, 15.02.2022
Rusia
Duma de Stat îi cere lui Putin să recunoască republicile populare Donețk și Lugansk
Decizia de a se adresa președintelui rus Vladimir Putin cu solicitarea de a recunoaște republicile populare Donețk și Lugansk a fost adoptată în ședința de marți a Dumei de Stat.
Deputații ruși consideră că recunoașterea republicilor populare Donețk și Lugansk va asigura securitatea locuitorilor acestora în fața amenințărilor externe.
Fluxul de știri
0