Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Militarii ruși din Districtul Militar de Sud au început retragerea din Crimeea

© Sputnik / Russian Defence Ministry / Accesați arhiva multimediaMilitari ruși
Militari ruși - Sputnik Moldova, 1920, 15.02.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Militarii ruși din Districtul Militar de Sud au început să se întoarcă din Crimeea la punctele de desfășurare permanentă după exercițiile militare.
Personalul militar al Districtului Militar de Sud a început să se întoarcă din Crimeea la punctele lor permanente de dislocare după încheierea exercițiilor, a declarat marți șeful serviciului de presă al Districtului Militar de Sud, colonelul Vadim Astafiev.
Anterior, generalul-maior Igor Konașenkov, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, a declarat jurnaliștilor că districtele militare de Sud și de Vest ale Federației Ruse au demarat returnarea trupelor la bazele lor după exerciții.
„Unitățile din Districtul Militar de Sud, care și-au finalizat sarcinile ca parte a exercițiilor tactice planificate la terenurile de antrenament pentru arme combinate din Peninsula Crimeea, au început să se întoarcă la punctele lor de dislocare permanentă”, a spus Astafiev.
Pe calea ferată, echipamentele militare și personalul de conducere al unităților vor fi transportați în regiunile de desfășurare permanentă a unităților militare, inclusiv în republicile Daghestan și Osetia de Nord.
„Personalul grupurilor tactice de batalion a efectuat marșuri către zonele gărilor de cale ferată, unde se organizează încărcarea echipamentelor militare pe eșaloane. Pe șenile blindate grele - tancuri, vehicule de luptă infanterie și sisteme de artilerie autopropulsată - sunt fixate pe platformele vagoanelor”, a remarcat Astafiev.
Anterior, a fost raportat că companiile întărite ale grupurilor tactice de batalion ale formațiunilor de arme combinate din Districtul Militar de Sud au fost implicate în exerciții tactice. Exercițiile s-au desfășurat pe teritoriul a 15 terenuri de antrenament pentru arme combinate din zona de responsabilitate a districtului.
Fluxul de știri
0