Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt Dmitrii Prohnițchi, specialist în comunicare la Î.S. ”Calea Ferată din Moldova”, Ion Pruteanu, șeful Direcției Educație Anticorupție și avocatul și profesorul universitar Iurie Mărgineanu.
Guvernul a adoptat un nou Cod al transportului feroviar. Ce prevede acest cod și dacă va fi o restructurare a sectorului feroviar și a Întreprinderii de Stat ”Calea Ferată din Moldova” ne spune Dmitrii Prohnițchi, specialist în comunicare la Î.S. ”Calea Ferată din Moldova”.
CNA dă startul unui nou ciclu de sesiuni de informare despre integritatea instituțională și profesională, destinat angajaților din instituțiile medicale și de asistență socială din municipiul Chișinău. Discutăm cu Ion Pruteanu, șeful Direcției Educație Anticorupție.
Ce riscă cetățenii care nu pot să-și achite facturile? Discutăm despre asta cu avocatul și profesorul universitar Iurie Mărgineanu.
Fluxul de știri
0