Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Fără certificate COVID-19: Unde și în ce condiții

© Inquam Photos / Virgil SimonescuCertificat digital COVID în România
Certificat digital COVID în România - Sputnik Moldova, 1920, 14.02.2022
Abonare
Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a luat luni noi decizii în contextul situație epidemiologice din țară.
CHIȘINĂU, 14 feb - Sputnik. Regula generală privind prezentarea Certificatului COVID-19 la intrarea în spațiile comerciale sau de deservire nu se va mai aplica din 16 februarie.
Certificatul va fi necesar în funcție de pragul de alertă, care tot din acea dată va fi instituit în fiecare localitate din țară de Comisiile teritoriale de Sănătate Publică.
O decizie în acest sens a fost luată de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică care a abrogat Hotărârea din 20 ianuarie prin care prezentarea Certificatului COVID-19 devenea obligatorie și la intrarea în spațiile comerciale sau de deservire.
Astfel, potrivit Hotărârii CNESP din 14 februarie, prezentarea certificatului COVID-19 va fi obligatorie la intrarea în unitățile de alimentație publică, la participarea evenimentelor private cum ar fi nunti, botezuri, mese festive.
La fel, certificatul va fi prezenta pentru accesul în zonele de agrement și parcurile de distracție sau în centrele de sport/fitness, dar și pentru participarea la întruniri științifice, conferințe, seminare sau alte evenimente similare.
acces interzis - Sputnik Moldova, 1920, 14.02.2022
Coronavirus
CNESP a adoptat noi decizii: Ce se schimbă din 16 februarie
Fluxul de știri
0