Пресс-центр Спутник - Sputnik Moldova, 1920
Centrul de presă
Centrul de presă Sputnik Moldova este o platformă pentru dezbateri pe teme de actualitate, desfășurate în format de conferință sau videoconferință

Cine controlează elitele moldovenești și care sunt mizele puterilor mondiale

© Sputnik / Mihai CarausCentrul de presă Sputnik
Centrul de presă Sputnik - Sputnik Moldova, 1920, 13.02.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Invitatul ediției din 14 februarie a emisiunii „#SputnikTalk” din cadrul Centrului de presă al Agenției de Presă și Radio Sputnik Moldova este fostul președinte al Republicii Moldova, liderul PCRM Vladimir Voronin.
CHIȘINĂU, 13 feb – Sputnik. Următoarea ediție a emisiunii „#SputnikTalk” va fi consacrată proceselor politice care au loc astăzi în lume modului în care se reflectă acestea asupra situației din țara noastră.
Alături de Vladimir Voronin, ex-președinte al Republicii Moldova, vom analiza situația politică internă din Republica Moldova prin prisma proceselor care au loc în lume și în regiune.
Înțeleg oare corect autoritățile moldovenești care sunt scopurile și mizele principalelor puteri mondiale? De cine depinde Moldova ca țară și cine controlează elita moldovenească de conducere? Care este în momentul de față interesul național al Republicii Moldova?
Emisiunea va fi difuzată live pe rețelele de socializare și pe site-ul sputnik.md, joi, 17 februarie.
Fluxul de știri
0