Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Valutele continuă să se ieftinească: Cu cât poate fi cumpărat astăzi euro și dolarul

© Sputnik / Mihai CarausВалюта
Валюта - Sputnik Moldova, 1920, 11.02.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Leul continuă să prindă putere în raportul cu valutele străine. Banca Națională a Moldovei a publicat principalele valori de referință, care vor fi valabile și în weekend.
CHIȘINĂU, 11 feb - Sputnik. Banca Națională a Moldovei a stabilit ratele oficiale ale principalelor valute de referință pentru vineri, 11 februarie. Astfel, dolarul american este cotat cu 17,85 lei, euro - cu 20,41 lei, o hrivnă ucraineană va costa 64 de bani, un leu românesc - 4,12 lei moldovenești, iar rubla rusească va echivala cu 23 de bani.
© Screenshot / Banca Națională a MoldoveiRatele de schimb (curs valutar) BNM pentru 11 februarie 2022
Ratele de schimb (curs valutar) BNM pentru 11 februarie 2022 - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2022
Ratele de schimb (curs valutar) BNM pentru 11 februarie 2022
Conform cursului valutar BNM, dolarul s-a ieftinit cu patru bani, comparativ cu ziua de joi, euro a scăzut cu patru bani, leul românesc poate fi cumpărat cu un ban mai puțin, hrivna ucraineană și rubla rusească își păstrează cotațiile anterioare.
Fluctuațiile de pe piața valutară a Republicii Moldova sunt determinate de cotația euro-dolar pe plan mondial, dar și de raportul dintre cererea și oferta de valută pe piața internă.
Fluxul de știri
0