Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Câți polițiști au patrulat străzile în timpul vizitei Guvernului României la Chișinău

© Sputnik / Rodion ProcaPolițist
Polițist - Sputnik Moldova, 1920, 11.02.2022
Abonare
Inspectoratul General al Poliției a făcut totalurile activităților oamenilor legi în perioada vizitei Guvernului României la Chișinău.
CHIȘINĂU, 11 feb - Sputnik. 430 de polițiști au patrulat străzile din Capitală în timpul vizitei Guvernului României la Chișinău. Potrivit Poliției, nu au fost depistate abateri în ceea ce privește securitatea publică și siguranța traficului rutier.
„În legătură cu vizita membrilor Guvernului României, polițiștii au fost implicați la asigurarea ordinii și securității publice, siguranței traficului rutier, prevenirea și contracararea posibilelor încălcări ale ordinii de drept și altor acțiuni care ar putea periclita buna derulare a vizitei”, a precizat Poliția.
În context, oamenii legii le-au mulțumit cetățenilor că s-au conformat cerințelor Poliției.
Amintim că ședința comună a Guvernelor s-a desfășurat vineri, 11 februarie, la Palatul Republicii. După încheierea ședinței comune, a avut loc semnarea Acordurilor și tratatelor bilaterale. Ulterior, prim-miniștrii ambelor state au susținut o conferință de presă în holul Palatului Republicii. Astfel, în contextul vizitei Guvernului României la Chișinău, circulația pe mai multe străzi din Capitală a fost restricționată.
Ședința comună a guvernelor României și Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 11.02.2022
Politică
Ședința comună a Guvernelor României și Republicii Moldova: Mesajele premierilor
Fluxul de știri
0