Oameni in etate - Sputnik Moldova, 1920
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Monstru cu chip de tată: Un bărbat și-ar fi abuzat sexual fiica timp de 10 ani

© Pixabay / ninocareviol, imagine simbol
viol, imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2022
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Caz șocant în municipiul Chișinău. Un bărbat ar fi abuzat timp de mai mulți ani două copile, una dintre ele fiind chiar fiica lui.
CHIȘINĂU, 10 feb - Sputnik. Un bărbat și-ar fi abuzat sexual fiica timp de zece ani, dar și copila unor cunoscuți. Despre acest caz a anunțat Procuratura Generală, după ce Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale au trimis în judecată dosarul penal al individului.
Bărbatul a început să-și abuzeze fiica în anul 1998, când fiica sa avea vârsta de șapte ani.

"Abuzul sexual a avut loc în forme perverse, în casa în care locuiau. Pentru înfrângerea rezistenței minorei, acesta aplica violența psihică. La o nouă tentativă de abuzare a ei, când avea vârsta de 17 ani, aceasta nu a rezistat și i-a provocat leziuni corporale, ca formă de exprimare extremă a dezacordului ei", anunță Procuratura Generală.

Ulterior, minora i-a povestit totul mamei, însă nu l-a denunțat autorităților chiar dacă era și ea agresată fizic de către soțul ei. Bărbatul a amenințat-o pe mama copilei că, dacă îl va denunța, își va pune capăt zilelor.
"Abuzul a încetat odată cu plecarea fiicei de la casa părintească. În toamna lui 2021, însăși fiica a depus plângere împotriva tatălui, după ce i-a deconspirat abuzul comis față de a doua victimă. Inculpatul, însă, nu-și recunoaște vinovăția", precizează Procuratura.
Camion cu benzină s-a răsturnat la Taraclia   - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2022
Societate
La un pas de tragedie: O autocisternă cu benzină s-a răsturnat pe carosabil
Individul ar fi început să abuzeze sexual a doua victimă în 2018, atunci când el deja locuia singur.
"Inculpatul a recrutat fiica unor cunoscuți, care avea vârsta de 14 ani, când a ademenit-o și a determinat-o să întrețină relații sexuale, inclusiv în forme perverse. Abuzul a continuat până în ziua reținerii, la sfârșitul lunii noiembrie a anului 2021", mai anunță Procuratura Generală.

După reținerea bărbatului, una din victime a fost plasată în Centrul de plasament a victimelor și potențialelor victime a traficului de ființe umane, iar ambele au beneficiat de consiliere psihologică corespunzătoare.
Procurorii i-au formulat acestuia învinuirea de comiterea acțiunilor cu caracter sexual și de întreținerea relațiilor sexuale cu persoane care nu au împlinit vârsta de 16 ani. Ulterior, la solicitarea procurorilor PCCOCS, abuzatorul a fost plasat în arest preventiv, unde se află și în prezent.
Poliția - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2022
Societate
Accident fatal în Capitală: Un bărbat a fost spulberat de pe o stradă
Fluxul de știri
0