Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Monstru cu chip de tată: Un bărbat și-ar fi abuzat sexual fiica timp de 10 ani

© Pixabay / ninocareviol, imagine simbol
viol, imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2022
Abonare
Caz șocant în municipiul Chișinău. Un bărbat ar fi abuzat timp de mai mulți ani două copile, una dintre ele fiind chiar fiica lui.
CHIȘINĂU, 10 feb - Sputnik. Un bărbat și-ar fi abuzat sexual fiica timp de zece ani, dar și copila unor cunoscuți. Despre acest caz a anunțat Procuratura Generală, după ce Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale au trimis în judecată dosarul penal al individului.
Bărbatul a început să-și abuzeze fiica în anul 1998, când fiica sa avea vârsta de șapte ani.

"Abuzul sexual a avut loc în forme perverse, în casa în care locuiau. Pentru înfrângerea rezistenței minorei, acesta aplica violența psihică. La o nouă tentativă de abuzare a ei, când avea vârsta de 17 ani, aceasta nu a rezistat și i-a provocat leziuni corporale, ca formă de exprimare extremă a dezacordului ei", anunță Procuratura Generală.

Ulterior, minora i-a povestit totul mamei, însă nu l-a denunțat autorităților chiar dacă era și ea agresată fizic de către soțul ei. Bărbatul a amenințat-o pe mama copilei că, dacă îl va denunța, își va pune capăt zilelor.
"Abuzul a încetat odată cu plecarea fiicei de la casa părintească. În toamna lui 2021, însăși fiica a depus plângere împotriva tatălui, după ce i-a deconspirat abuzul comis față de a doua victimă. Inculpatul, însă, nu-și recunoaște vinovăția", precizează Procuratura.
Camion cu benzină s-a răsturnat la Taraclia   - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2022
Societate
La un pas de tragedie: O autocisternă cu benzină s-a răsturnat pe carosabil
Individul ar fi început să abuzeze sexual a doua victimă în 2018, atunci când el deja locuia singur.
"Inculpatul a recrutat fiica unor cunoscuți, care avea vârsta de 14 ani, când a ademenit-o și a determinat-o să întrețină relații sexuale, inclusiv în forme perverse. Abuzul a continuat până în ziua reținerii, la sfârșitul lunii noiembrie a anului 2021", mai anunță Procuratura Generală.

După reținerea bărbatului, una din victime a fost plasată în Centrul de plasament a victimelor și potențialelor victime a traficului de ființe umane, iar ambele au beneficiat de consiliere psihologică corespunzătoare.
Procurorii i-au formulat acestuia învinuirea de comiterea acțiunilor cu caracter sexual și de întreținerea relațiilor sexuale cu persoane care nu au împlinit vârsta de 16 ani. Ulterior, la solicitarea procurorilor PCCOCS, abuzatorul a fost plasat în arest preventiv, unde se află și în prezent.
Poliția - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2022
Societate
Accident fatal în Capitală: Un bărbat a fost spulberat de pe o stradă
Fluxul de știri
0