Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: avocata Inga Mifsud Wismayer, Liuba Ceban, reprezentanta serviciului Linia Verde pentru prevenirea suicidului Pentru viață ”Stop Suicid!”, Andrei Chistol, reprezentantul Ministerului Culturii.
Sunt tot mai multe cazuri de suicid în Republica Moldova. Linia Verde pentru prevenirea suicidului Pentru viață ”Stop Suicid!” este primul și singurul serviciu pentru persoane în criză și care se confruntă cu realități în jurul fenomenului suicidului în R. Moldova. Despre Linia Verde pentru Prevenirea Suicidului, un serviciu gratuit în bază de voluntariat, prestat de către cetățenii R. Moldova din țară și din diasporă discutăm cu Liuba Ceban, reprezentanta serviciului.
Revenim la un subiect foarte actual. Tot mai multe firme de construcții fie că nimeresc în insolvabilitate, fie că încearcă să-și redreseze situația financiară pe baza cumpărătorilor. Care sunt pașii legitimi când ne-am pomenit fără bani și fără apartament, ne spune avocata Inga Mifsud Wismayer.
La doi ani de când traseele vinicole din „Drumul Vinului Moldovei” au fost incluse în Ruta Culturală Europeană a viței-de-vie și a vinului, parte din Programul Rutei Culturale a Consiliului Europei, itinerarele vinicole unice ale țării noastre au obținut un șir de distincții și aprecieri. Despre participarea Republicii Moldova la inițiativele susținute de Consiliul Europei pe dimensiunile: cultură, patrimoniu și turism cultural și oportunitatea Moldovei de a adera la Programul de rute culturale al Consiliului Europei discutăm cu Andrei Chistol, reprezentantul Ministerului Culturii.
Fluxul de știri
0