Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt doctorul în psihologie Cornelia Bodorin, ecologistul Anatolie Prohnițchi și interpreta Cătălina Cărăuș.
Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică a lansat Săptămâna siguranței pe internet. Campania de informare se va desfășura până pe 11 februarie și este organizată în contextul Zilei Siguranței pe Internet, marcată anual în a doua zi de marți a lunii februarie. Conștientizăm vulnerabilitățile din mediul online, pe fundalul dezvoltării semnificative a activităților pe Internet, problemelor care pot apărea atât la copii, cât și la maturi împreună cu doctorul în psihologie Cornelia Bodorin.
Peste 100 de hectare de vegetație din Rezervația Prutul de Jos au ars. La fața locului au intervenit șapte autospeciale, care au luptat cu flăcările mai bine de opt ore. Ajunși la destinație, pompierii au stabilit că o suprafață de aproximativ de 100 de hectare de stufăriș este cuprinsă de flăcări. Datorită intervenției echipelor de pompieri în comun cu angajații Poliției de Frontieră din sudul țării, a fost posibilă salvarea zonei incubatorului de păsări din Rezervația Prutul de Jos. Ce impact va avea asupra mediului acest caz - discutăm cu ecologistul Anatolie Prohnițchi.
„Dulcea și tandra mea fiară” de Eugen Doga, în interpretarea Cătălinei Cărăuș, a răsunat în cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă 2022, la categoria patinaj artistic, în programul sportivei canadiene Madeline Schizas. Despre emoțiile ei, cum s-a simțit când a văzut acest moment, ne spune interpreta Cătălina Cărăuș.
Fluxul de știri
0