Moldova și Rusia
Sputnik Moldova vă prezintă informații și analize despre dezvoltarea relațiilor bilaterale pe agenda autorităților din Rusia și Moldova

Dodon s-a întâlnit cu Vasnețov – Ce au discutat

© Photo : Молдавско-Российский Деловой СоюзВстреча Игоря Додона и Олега Васнецова в Кишиневе
Встреча Игоря Додона и Олега Васнецова в Кишиневе - Sputnik Moldova, 1920, 08.02.2022
Abonare
Asociația publică „Uniunea de Afaceri Moldova-Rusă” și-a început activitatea, a anunțat Igor Dodon, după o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov.
CHIȘINĂU, 8 feb – Sputnik. “Astăzi am avut prima întâlnire oficială, în calitate de președinte al Asociației Obștești „Uniunea de Afaceri Moldova-Rusă”, cu Oleg Vasnețov, ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.
Fostul șef de stat a menționat că în cadrul discuției a făcut un schimb de opinii cu ambasadorul rus cu privire la situația social-politică și economică din țară.
“Am fost unanimi în opinia că relațiile de colaborare dintre statele noastre trebuie consolidate și aprofundate în toate domeniile de interes reciproc, în beneficiul cetățenilor ambelor state”.
Totodată Igor Dodon i-a comunicat diplomatului rus că deja Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă și-a început activitatea, iar pentru data de 22-23 februarie este planificată lansarea oficială a organizației.
Fluxul de știri
0