Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Studiile on-line sau cele cu prezența fizică?

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Sergiu Brînza, directorul Liceului Teoretic "Budesti", Nina Cojocari, directoarea Liceului Teoretic Seral nr.1, Sergiu Lelic, directorul Centrului Național pentru Protecția Intereselor Economice ale Consumatorilor.
De astăzi, școlile își reiau activitatea cu prezența fizică a elevilor. Cum va fi organizat procesul de învățământ și dacă va putea fi asigurată respectarea normelor sanitare - ne spune Sergiu Brînza, director la Liceul Teoretic "Budesti".
Impactul studiilor on-line rămâne în continuare un subiect de discuție: argumente pro și contra. Discutăm subiectul cu Nina Cojocari, directoarea Liceului Teoretic Seral nr.1 din municipiul Chișinău.
Zilele trecute, procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale au desfășurat percheziții la o companie de turism din Chișinău, care a prejudiciat peste 40 de clienți cu peste două milioane de lei. Deși clienții semnau contracte, aceștia nu mai ajungeau la destinația promisă, din diverse motive inventate de către reprezentanții companiei. Cum să nu cădem în plasa unor escroci din companiile de turism discutăm cu Sergiu Lelic, directorul Centrului Național pentru Protecția Intereselor Economice ale Consumatorilor.
Fluxul de știri
0