Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

De ce Putin i-a mulțumit lui Macron - Prima informație de la negocieri

© Sputnik / Aleksey Nikolskyi / Accesați arhiva multimediaРабочий визит президента РФ В. Путина во Францию
Рабочий визит президента РФ В. Путина во Францию  - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2022
Abonare
Președintele francez, Emmanuel Macron, se află acum la Moscova, unde poartă o discuție cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.
CHIȘINĂU, 7 feb – Sputnik. Președintele Federației Ruse este deja citat cu prima declarație făcută în cadrul acestei întrevederi.
Potrivit RIA Novosti, Vladimir Putun a spus că cele două părți manifestă aceeași îngrijorare domeniul securității, iată de ce el îi mulțumește Parisului pentru faptul că participă la adoptarea soluțiilor pentru această problemă.
Și președintele Franței s-a referit, în debutul discuției, la importanța dialogului în chestiuni ce țin de garanțiile de securitate. Emmanuel Macron a declarat că în chestiunile ce țin de garanțiile de securitate toți trebuie să manifeste un comportament responsabil, iar dialogul în acest sens este necesar.
Presa de la Moscova mai notează că în cadrul discuțiilor Putin i s-a adresat lui Macron la per tu, iar președintele francez i s-a adresat spunându-i doar prenumele – Vladimir.
Fluxul de știri
0