Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Vosganian despre parteneriatul strategic și presa românească

Varujan Vosganian - Sputnik Moldova, 1920, 05.02.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Varujan Vosganian definește parteneriatul strategic dintre SUA și România: ”ei sunt parteneri cu noi, iar noi mai avem de așteptat până să fim parteneri cu ei”
BUCUREȘTI, 5 feb – Sputnik, Evan Răutu. Într-o postare de pe pagina sa de Facebook, Varujan Vosganian comentează relația dintre România și SUA din perspectiva regimului vizelor, dar și despre calitatea presei românești.
”Rar un popor ca al nostru care să găsească atâta voluptate în a fi batjocorit”, își începe Vosganian postarea. Constatarea pornește de la calitatea tot mai slabă a presei românești, mereu în căutare de senzațional și accesări.
Un titlu de breaking news ”Ambasadorul României în SUA anunță când vom putea călători în SUA fără vize”, constată cunoscutul scriitor și politician român, ascunde de fapt un articol în care se spune că de fapt nici ambasadorul nu știe când va fi posibil ca românii să fie tratați de americani ca niște parteneri.
Fluxul de știri
0