Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un polițist prin în flagrant pentru business cu droguri

© Sputnik / Mihai CarausЗадержание
Задержание - Sputnik Moldova, 1920, 05.02.2022
Abonare
Oamenii legii au desfășurat o operațiune de combaterea a traficului ilicit de droguri.
CHIȘINĂU, 5 feb - Sputnik. Noaptea trecută au fost rețiunte în flagrat delict două persoane, suspectate de circulația ilegală a drogurilor. Unul dintre persoanele reținute este un angajat al poliției de 26 de ani, care se afla la volanul unui automobil împreună cu un tânăr de 20 de ani.
Persoanele au fost reținute în contextul în care ofițerii Direcției investigații infractiuni legate de droguri a INI și organul de urmărire penala al IP Rîscani, sub conducerea Procuraturii municipiului Chișinău, Oficiul Râșcani, au desfășurat o amplă operațiuni.
După ce au fost făcute percheziții corporale și în automobilul suspecților, polițiștii au depistat substanțe narcotice de diferite tipuri.
Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore.
În acest caz a fost inițiată o cauză penală. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 7 la 15 de ani cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.
Maia Sandu și Dorin Recean la ceremonia de învestire în funcții de miniștri în prezența premierului Vlad Filat și președintelui Nicolae Timofti - Sputnik Moldova, 1920, 04.02.2022
Editoriale
Maia Sandu își dă arama pe față sau cu ce este șantajată de Vladimir Filat
Fluxul de știri
0